Hartige ei-muffin

31st Dec 2015, author: Marisa Bax

 

5 from 1 reviews
Eimuffins
Author: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
 
voor 6-8 muffins
Ingredients
  • 4 eieren
  • 100 ml magere melk
  • 4 champignons, in plakjes gesneden
  • ½ ui, gesnipperd
  • 8 blokjes arla apetina light
  • 4 plakjes ham, kleine reepjes gesneden
  • 1 theelepel oregano
  • 1 el olie
  • zout en peper
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Verwarm een el olie in een pan, fruit de ui en de champignons.
  3. Kluts de eieren en voeg melk, oregano, peper en zout toe.
  4. Gebruik een silicone muffinbakvorm ( deze hoef je niet in te vetten of papierenbakvormpjes voor te gebruiken)
  5. Doe in ieder vormpje een klein beetje van het ui-champignon mengsel, ham en verkuimel een blokje arla apetina.
  6. Vul het vormpje tot ongeveer ¾ met het eimengsel.
  7. Bak in ongeveer 25 minuten goudbruin.
  8. Smakelijk!
Nutrition Information
Serving size: 1 ei-muffin Calories: = 75 Fat: = 5gram Carbohydrates: = 0.9gram Protein: = 7gram

eimuffin marisa