Ervaringen PowerSlim.

Johan

Ik ben altijd fors geweest en heb heel vaak al geprobeerd om af te vallen, maar dat is zo moeilijk. Iedereen weet natuurlijk allemaal hoe het moet, maar ja, als je van lekker eten en een pilsje houdt! In juli 2014 heeft mijn vrouw PowerSlim ontdekt. Na het stoppen met roken en een zwangerschap was ze het beu en wilde ze van de kilo’s af. En daarop vroeg ze mij of ik mee wilde doen. Behoorlijk sceptisch besloot ik om mee te gaan met de gedachte, we zien het wel. Zo gezegd, zo gedaan en een afspraak gemaakt bij Marisa. Na een super leuk gesprek meteen gestart en de volgende dag vol goede moed begonnen. Na een week was het eerste weegmoment daar en meteen super resultaat. Gelukkig hield dit zo aan en al snel was ik behoorlijk wat kilo’s kwijt.

De wekelijkse weegmomenten werden zelfs een avondje uit, even gezellig bijkletsen met Marisa en weer vol motivatie de deur uit.
Ik zit ben nu ruim 28 kilo kwijt en al sinds oktober 2014 op mijn streefgewicht. Nog steeds voel ik me fysiek en mentaal een stuk beter. En krijg ik nog steeds complimenten van bekende die me een tijdje niet hebben gezien. Ik sta nog een jaar onder begeleiding bij Marisa zodat ik niet meer in mijn oude patroon kan vervallen, ook a hebben we geen wekelijkse gezelligheid meer, ik wil je toch heel erg bedanken voor de tips, adviezen en motivatie om de kilo’s kwijt te raken. Super bedankt!!
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Sonny , 31 jaar

Mijn naam is Sonny Sinay en ben op dit moment 1 van de 6 zangers in Dinnershow Pandora in Studio 21 in Hilversum.

Ik heb eigenlijk nooit problemen gehad met mijn gewicht. Ik was vroeger altijd vrij mager en kon alles eten wat ik maar wilde. Aankomen deed ik gewoon niet. Op een gegeven moment ben ik gaan werken in de horeca en daar is het eigenlijk begonnen. Ik begon onregelmatig te eten, veel vet te eten en natuurlijk ging er ook veel alcohol in. Na mijn 22e begon ik toen langzaam aan te komen en eigenlijk is het er dus gewoon in geslopen. Binnen no time was ik zo 20 kg zwaarder.

Zingen doe ik al sinds mijn 16e in bandjes en ik heb hier op een gegeven moment ook mijn werk van kunnen maken. In 2013 heb ik meegedaan aan The Voice of Holland. Ik schrok best wel toen ik mezelf op tv zag! Ik was namelijk toch niet zo slank als ik zelf dacht! Toen ik wat kritischer naar mezelf ging kijken zag ik in dat als ik graag op het podium wil staan ik best wat strakker mag zijn. Dus ik begon met allerlei diëten. Niks werkte, of de kilo’s waren er binnen no time weer aan. Toen ik werd aangenomen als zanger bij de nieuwe Dinnershow Pandora vond ik dat ik actie moest ondernemen. Ik ben naar de sportschool gegaan en zij hebben me aangeraden om eens een afspraak te maken met de diëtiste en te gaan sporten met een Personal Trainer!
Na die eerste afspraak met de diëtiste, Marisa ben ik begonnen met PowerSlimmen. Uiteraard was ik eerst sceptisch, maar ik was al snel om! De kilo’s vlogen er namelijk al snel af in de eerste weken.

Het grote verschil met andere diëten is dat het enorm lekker is!
De recepten uit het kookboek zijn heerlijk en je eet eigenlijk best veel! Sowieso 6 keer op een dag! Ik heb dus nooit honger gehad. Je hebt zelfs chocoladerepen als tussendoortjes!!! Daarnaast had ik natuurlijk mijn diëtiste Marisa, die er altijd voor me was. Ik kon altijd even appen als ik vragen had over voeding en kreeg meteen antwoord. Hoe fijn is dat?! Ook zag ik haar elke week en het motiveerde me enorm, ook als ik zag hoeveel vet er weer van mijn lichaam was.
We zijn nu ruim twee maanden verder en ik ben inmiddels 12 kilo kwijt aan vet en zeker 20 centimeter aan buikomvang door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma! Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen bereiken in zo’n korte tijd.

Ik dacht dat ik tevreden was met hoe ik eruit zag, maar na het verliezen van de kilo’s ben ik me pas gaan realiseren hoeveel het eigenlijk met je doet als je lekker in je lijf zit! Ik voel me fijner en fitter dan ooit! Dus ik zou dit ook echt aanraden aan iedereen die graag wat kilo’s wil verliezen!
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

Kiki

Een ultieme vakantie is voor mij als volgt: Lekker naar Frankrijk, in bikini zonnen aan de Atlantische/ Middellandse kust. Struinen in de mooie oude dorpjes opzoek naar zo’n leuk, klein, Frans jurkje, welke je dan ‘s avonds gelijk aan kan als je geniet van een zwoele avond onder de sterrenhemel met een goed glas wijn, een stokbroodje en een Frans kaasje (lees meerdere kaasjes).

Dat genieten ging mij de laatste jaren goed af en dan bedoel ik alleen dat genieten van lekker eten. Want die bikini was door al dat lekkere eten verruild voor een badpak en in zo’n leuk Frans jurkje paste ik allang niet meer. Al langere tijd was ik dat laatste eigenlijk zat en de knop ging om toen ik foto’s terug keek van een avondje op stap met, slankere, vriendinnen. Ik besloot dat het tijd werd om er wat aan te doen.

Mijn vriend had al wel eens gehoord dat Nicole Body Slim had opgezet en hij had het vermoeden dat de manier van afvallen die zij gebruikte wel eens wat voor mij kon zijn. Na enige research op de site gedaan te hebben, heb ik met enigszins lood in mijn schoenen het eerste mailtje gestuurd. De week erop, op 8 januari 2015 om precies te zijn, kwam ik met nog meer lood in mijn schoenen op mijn eerste afspraak. Eerlijk gezegd schrok ik toen best van mijn gewicht en besloot dan ook de stap te wagen. Ik ging met een doel en een startpakket naar huis. Mijn doel was: in de zomer eindelijk weer slank in bikini op het strand in Frankrijk.

Vijf en halve maand na die eerste afspraak was het dan eindelijk zover: ik was ruim 27 kg lichter door het afslankprogramma en de bikini op het strand stond me eindelijk weer fantastisch. Ik heb ook zo’n leuk klein jurkje gekocht in zo’n mooi Frans dorpje. Wat niet 1, wel 3 zelfs! En genieten van eten? Dat doe ik nog steeds, maar dan wel volgens de lifestyle van PowerSlim die uitstekend bij mij past!
Groetjes Kiki

Kiki heeft een blog bijgehouden tijdens het afvallen.
Geintresseerd? Lees hier de blog van Kiki
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer