Truffelpasta met gerookte kip

10th Okt 2015, author: Marisa Bax

5 from 1 reviews
Truffelpasta met gerookte kip
Author: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
 
Ingredients
  • 40 gram volkoren pasta (ongekookt)
  • 120 gram gerookte kip, in blokjes gesneden
  • 100 gram champignons, in partjes
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 el pijnboompitten, geroosterd
  • 1 el olie
  • 1 el truffelolie
  • (Parmezaanse kaas)
Instructions
  1. Breng een pan water aan de kook en bereid de volkoren pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Verwarm een el olie in de pan en fruit het uitje. Voeg vervolgens de champignons toe en bak deze op hoger vuur. Voeg de gerookte kip en de pasta toe en verwarm het geheel.
  3. Voeg net voor serveren een el truffelolie toe en de pijnboompitten.
  4. Breng op smaak met peper, zouten een beetje Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde

  • Kcal: 575
  • Koolhydraten:43 gram
  • Eiwitten: 36 gram
  • Vetten: 27 gram
  • Vezels: 5.2 gram

verantwoord gezond koken