Werkwijze.

Het eerste consult – intake

In het eerste gesprek verzamel ik informatie over je verwachtingen, doelen, mogelijke klachten, eetgewoonten en persoonlijke omstandigheden. Aan de hand van deze gegevens stel ik een behandelplan en een dieetadvies op.
Nadat ik je voeding heb nagevraagd zal ik uitleg geven over gezonde voeding, wat doen voedingsstoffen in uw lichaam, enz. enz.
Aan de hand van hetgeen wat jij mij verteld zal ik een persoonlijk dieetadvies op maat maken en deze krijg je per mail of post toegestuurd.

Succesvol afvallen

Als diëtist heb vele successen en ervaring met voedingsadvies op basis van een koolhydraatbeperking.
Middels het PowerSlim programma is dit eenvoudig te bereiken.
Een kickstart naar een gezonde leefstijl.

Vervolg consult

In de volgende gesprekken wordt je begeleid bij het opvolgen van je dieetadvies. Je krijgt suggesties over hoe je jouw eetgewoonten het beste kunt veranderen. Ook zal ik wanneer nodig tips en advies geven voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan uit eten gaan, feestjes en vakanties.

Tijdens deze vervolg consulten bespreken we wat er goed ging of wat juist niet. En natuurlijk de reden achter het antwoord. Zodat we eventueel het advies kunnen bijstellen om zo een passend voedingspatroon voor jou te vinden.