Jouw diëtist.

Diëtist Marisa

Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig voedingspatroon kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Ik help je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie. Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht.

Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach bij het afvallen, het lekkerder in je vel zitten en het verbeteren van je gezondheid! Maar ook als stok achter de deur en voor deskundig advies.

Mijn motto: ‘Samen op weg naar resultaat’

Mijn naam is Marisa (30), diëtist. Van jongs af aan al heb ik een passie voor koken en lekker eten. Waardoor mijn studiekeuze ‘horeca‘ na de middelbare school een logische volgende stap leek te zijn.

Geweldig vond ik het (en nog steeds) om mensen een leuke avond te bezorgen onder het genot van heerlijke gerechten, een goed glas wijn in een sfeervolle ambiance. Daar genoot ik dan ook zelf letterlijk en figuurlijk van mee.

Zodoende begon ik aan mijn eerste régime en zo ontstond mijn interesse voor gezonde voeding, afslanken maar ook zeker nog de combinatie met smakelijk en lekker eten.

Deze weg heeft ertoe geleid dat ik in het jaar 2009 de opleiding Voeding & Diëtiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben gaan volgen. Sindsdien is mijn interesse in voeding en het menselijk lichaam alleen nog maar gegroeid en heb ik in 2017 de opleiding ‘orthomoleculair diëtist‘ afgerond.
Mijn boodschap is dat ‘smakelijk en verantwoord eten prima samengaan‘.

De afgelopen jaren begeleid ik cliënten met veel plezier naar een gezondere en hun gewenste leefstijl.
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Ik hoor graag van je!
Groetjes Marisa

Maaspoort 12 in Weert

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bel

  06-19758849