Kosten PowerSlim.

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag.

PowerSlim Starterspakket.

Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zit allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor 8 tot 11 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek!

De coaching tijden het PowerSlim afslanktraject is GRATIS.
De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.

Op gewicht blijven na PowerSlim

Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Je krijgt een jaar GRATIS nabegeleiding, waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en je niet terug aankomt.

Begeleiding bij het PowerSlim traject is GRATIS bij het JUIST volgen van het PowerSlim traject.
Tijdens het juist volgen van het PowerSlim traject dien je minimaal 5 PowerSlim doosjes per consult af te nemen.

_________________________________________________________________

Annuleringsvoorwaarden:

Bij het maken van een afspraak stem je automatisch in met de annuleringsvoorwaarden:
Gelieve tijdig je afspraak te annuleren of te verzetten.
Voor afspraken die om welke reden dan ook niet worden nagekomen of korter dan 48uur van te voren worden geannuleerd, moeten wij helaas €20 consultkosten in rekening brengen.
Bij annulering of verzetten van een afspraak korter dan 7 dagen voor de gemaakte afspraak, worden er €10 consultkosten in rekening gebracht.