Wat is PowerSlim

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Want laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PowerSlim biedt dat steuntje!

Jouw PowerSlim diëtist en coach

Van jongs af aan al heb ik een passie voor koken en lekker eten.
Wat er uiteindelijk toe heeft ertoe geleid dat ik in het jaar 2009 de opleiding Voeding & Diëtiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben gaan volgen. Sindsdien is mijn interesse in voeding alleen nog maar gegroeid.

Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach bij het afvallen, het lekkerder in je vel zitten en het verbeteren van je gezondheid!
Maar ook als stok achter de deur en voor deskundig advies.

 

Groetjes Marisa

 

Succesverhalen

 

Bijna 3 jaar geleden, begin januari 2017, heb ik de stap gezet.
Het zou mijn allerlaatste poging zijn om mijn streefgewicht te behalen.
Of in ieder geval naar een gezonder gewicht te gaan.

En dat is het ook geweest.
De stijl van Marisa sprak me aan, duidelijk en kordaat.
Zo vertelde ze me  “beschouw me als je kapper, eenmaal in model kom je terug op controle om het model te behouden. Oftewel je komt nooit meer van me af”, daar kon ik niet tegenop: precies wat ik nodig had/heb.
Thuis noem ik haar mijn nieuwe vriendin, ze heeft een bezemsteel en vliegt sneller als ik.
Lachend weten ze precies wie ik bedoel. En ze zijn, net als ik, maar wat blij!

Het streefgewicht werd iets bijgesteld, het ging me immers zo makkelijk af, en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds ruim 35kilo afgevallen.
Natuurlijk heb ik ook wel wat dipjes gehad maar met een enthousiaste coach en lekkere producten van PowerSlim komt het allemaal weer goed en blijf ik mijn model behouden (middels de bekende stok achter de deur, ook wanneer het doel is behaald!)

Liefs Ineke

 

 

Kosten PowerSlim

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag.

PowerSlim Starterspakket.

Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zit allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor 8 tot 10 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek!

De coaching tijden het PowerSlim afslanktraject is GRATIS.
De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.

Op gewicht blijven na PowerSlim

Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Je volgt na het behalen van je streefgewicht een vervoltraject. Oftewel de juiste nabegeleiding, waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en je niet terug aankomt.

Wat het streefgewicht behalen is één ding… Het behouden is vaak moeilijker.
En ook dan blijf ik er voor jouw zijn, een stok achter de deur, motiverende woorden en deskundig advies. Samen behalen en behouden we zo het streefgewicht!

 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jouw diëtist

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht