Wat is PowerSlim

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Want laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PowerSlim biedt dat steuntje!

Jouw PowerSlim diëtist en coach

Van jongs af aan al heb ik een passie voor koken en lekker eten.
Wat er uiteindelijk toe heeft ertoe geleid dat ik in het jaar 2009 de opleiding Voeding & Diëtiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben gaan volgen. Sindsdien is mijn interesse in voeding alleen nog maar gegroeid.

Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach bij het afvallen, het lekkerder in je vel zitten en het verbeteren van je gezondheid!
Maar ook als stok achter de deur en voor deskundig advies.

 

Groetjes Marisa

 

Succesverhalen

PowerSlimmer Heleen
Ik was veel te zwaar, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder.
Toen ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik schrok ik zo van mezelf dat ik besloot dat het genoeg was.
Maar na de maand januari weer allerlei dingen geprobeerd te hebben, was ik radeloos

Toen vertelde een vriendin mij over PowerSlim en dat dit echt goed was te combineren met mijn onregelmatige werk. Natuurlijk was ik in het begin een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan. Vanaf het eerst moment was ik blij verrast met de goede resultaten.
Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen. Het traject ging mij heel goed af.
Het was heel goed te doen zonder dat de rest van mijn gezin hier hinder van ondervond. Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken.

Samen met mijn coach heb ik mijn voedingspatroon aangepast zodat ik in balans blijf. Ik wil absoluut niet terugvallen in mijn oude gewoontes.
Met de hulp van mijn coach gaat dat zeker lukken.

Kosten PowerSlim

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag.

PowerSlim Starterspakket.

Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zit allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor 8 tot 10 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek!

De coaching tijden het PowerSlim afslanktraject is GRATIS.
De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.

Op gewicht blijven na PowerSlim

Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Je volgt na het behalen van je streefgewicht een vervoltraject. Oftewel de juiste nabegeleiding, waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en je niet terug aankomt.

Wat het streefgewicht behalen is één ding… Het behouden is vaak moeilijker.
En ook dan blijf ik er voor jouw zijn, een stok achter de deur, motiverende woorden en deskundig advies. Samen behalen en behouden we zo het streefgewicht!

 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jouw diëtist

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht