Salade met gerookte forel

22nd jan 2016, author: Marisa Bax

5 from 1 reviews
Salade met gerookte forel
Author: 
Prep time: 
Total time: 
 
Ingredients
  • 150gram gerookte forel
  • 30 gram crème Fraiche
  • ½ appel
  • 100 gram ijsbergsla
  • 1 stronk witlof
  • ½ citroen
  • 6 gram bieslook
Instructions
  1. Snijd de bieslook fijn, pers de citroen uit en meng de helft van het sap met de crème fraîche en bieslook.
  2. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Houd apart.
  3. Was de appel, snijd deze in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de appel in de lengte in dunne plakjes.
  4. Besprenkel met de rest van het citroensap.
  5. Haal de blaadjes van het witlof en meng de appel en sla met het witlof.
  6. Verdeel de salade over het bord en verdeel de forel er in stukjes over.
  7. Snijd de rest van de citroen in parten en serveer met de dressing.
Nutrition Information
Calories: 235 Fat: 14 Carbohydrates: 9 Protein: 17